Løkkes løgn

Lars Løkke Rasmussen formand for Venstre fordrejer endnu engang virkeligheden.

I sit første pressemøde (27 maj 2015) i valgkampen omtaler han firmaet PANORAMA APS. Han fortæller at en ansat er gået på bistandshjælp i stedet for at arbejde på en overenskomst i det pågældende firma.

Lars Løkke Rasmussen får os til at tro dette skulle være det generelle billede I Danmark. Det er ikke rigtigt! Og det er flere gange veldokumenteret blevet modbevist bla.her http://www.ae.dk/publikationer/danskerne-arbejder-naar-der-er-job-og-det-betaler-sig

Intet samfund kan garderer sig imod en enkelt “Dovne Robert eller 2″. Jeg finder det nedladende fra Lars Løkke side at sammenligne os alle med dette eksempel. Særligt når det netop er dokumenteret at langt de fleste af os ikke er sådan!

Hvis Lars Løkkes eksempel overhovedet er sandt (og jeg tvivler). Så har jeg i dag (27 maj 2015) talt med formanden fra 3F Høje Tåstrup Jan Richelsen, som Citat ” Jeg har lige haft møde med Panorama Aps. i sidste uge og de bekræfter vi altid altid skaffer de folk der skal bruges og vi har et godt samarbejde, det kunne ligne et propaganda trik fra Lars Løkkes side. Citat slut.

Så hvis Lars Løkke Rasmussens eksempel er korrekt så find den ene original og sanktioner hans bagdel i stykker. Lad vær med at få det til at lyde som mig og mine arbejdsløse kollegaer.

Kommentarer