Håndværkerfradraget skal blive!

3

Jeg mener, at håndværkerfradraget skal fortsætte, fordi det ikke kun gavner de velstillede – som jeg har hørt flere debattører sige i medierne. Det gør også, at vi almindelig lønmodtagere har råd til selv at klare uventede situationer, som kræver håndværker.

Det er tidlig morgen, strømmen er gået og det fosser ned med vand fra loftet på badeværelset.  Forsikringsselskabets telefonsvare fortæller at de først åbner først kl. 7,00!

”Hvor er det nu lige, at vi slukker for vandet?”

”Kan jeg tillade mig at ringer til min chef nu, og sige at jeg nok kommer noget senere i dag?

Vi har vandskade!!

Tusindvis af tanker suser igennem hovedet. Panikken og kaos’et er kommet for at blive en stund.

Den slags situationer sker altid på ubelejlige tidspunkter. Tiden er ikke til at indhente tilbud fra forskellige håndværkere – Her gælder det bare om at finde én der har tid NU!

Dertil kommer bekymringerne, som springer frem med svedperlerne på panden.

”Hvad kommer det til at koste?”

”Hvor finder vi de penge?” ”Og hvor hurtigt kan jeg få det lavet?”

Det bliver ikke bedre når regningen kommer med posten, brevet bliver åbnet med en blanding af spænding og angst for;

” Bare den ikke er blevet alt for dyrt” og ”gad vide, hvor vi lige finder de sidste par tusind, som opsparingen ikke har”.

Netop i disse situationer, er det fedt at vi har håndværkerfradraget.

Muligheden for at kunne trække timelønnen fra, gør netop at opsparingen strækker, og at der også er penge til andre lignede nødsituationer. Også for os almindelige lønmodtager, der ikke har guld på kistebunden.

Jeg er taknemlig for dette fradrag, det reddede nemlig os derhjemme, da vi havde vandskade. Derfor bliver jeg så TRÆT, når jeg hører at vores regering har fjerne håndværkerfradraget ved års udgang.

 Kære Regering,

I vil gerne have ledigheden til at falde, og have danskerne til at bruge flere penge. Men I vælger nu at afskaffe håndværker fradrag, som netop er et af svarene på jeres udfordringer! Det forstår jeg simpelthen ikke.

Hvad med at forlænge fradraget, så der kommer endnu flere i job og derved kommer flere penge i omløb. Det ville ikke kun hjælpe håndværkermesteren, men også andre virksomheder, såsom leverandører af køkkener, badeværelser med flere.

Danmarks økonomiske kredsløb skal plejes, så lad os dog pleje det på en fornuftig måde. Så der kommer endnu mere gang i det.

Kommentarer