Går regnestykket op?

Valgkampen er skudt igang og går snart ind i sin anden uge og indtil nu har der været så meget valgflæsk at selv DF har svært ved at slagte svin nok til bacon. Claus Hjorth Frederiksen har travlt med at udbasunere den manglende faglige stolthed hos SOSU assistenterne og Lars Løkke og hadsprederen Inger Sstøiberg er ude efter pressen der favoriserer de røde.

Claus Hjorth Frederiksen kæfter op om lavere lønninger, hvilket han har gjort i en årrække. Liberal Alliance kører tæt parløb med Claus omkring løninngerne, de krydrer den dog med at vi får meget mere frihed.

Lad os forestille os tyske lønninger, konkurrence og hvad de ellers fabler om, trådte i kraft imorgen. Der er nemlig noget Venstre og LA’s udtalelser aldrig fortæller mig og ligemeget hvad jeg gør, så ender jeg altid op med at tænke -nå men der er jo nok nogen der kan finde ud af at regne det ud- med fornuftigt facit i sidste ende. Ihvertfald vil jeg give mit bidrag til regnestykket her:

En løn på 60,-kr i timen giver mig 9.600,-kr om måneden.

Jeg betaler 6.500,-kr i institutionspladser

Jeg betaler 6.800,-kr i husleje

Hvordan er det lige det hænger sammen, skal jeg indordne mig under statens opsatte rammer eller markedets?

Kan det hænge sammen hvis jeg så skal betale 0,-kr i SKAT ?

Umiddelbart kan det være svært at se den frihed Liberal Alliance taler om hele tiden. Som jeg ser det skal jeg til at arbejde rigtig meget for overhovedet at have råd til at spise kødsovs til min pasta med ketchup.

Så kære Venstre og LA hvordan regner i den ud og på hvilken måde ser i den liberale frihed i dette regnestykke?

Kommentarer