Alle skal bidrage

Vi er alle fælles om at betale skat, nogen mere end andre, men dog betaler vi alle en del af kagen.

 

Sådan burde det også være med vores fagforeningskontingent

Lad os tage det ansvar som følger med til at forsørge sig selv. Lad os vende fradraget på fagforeningskontingentet, så de første 3.000 kroner der betales i det årlige fagforeningskontingent, ikke kan trækkes fra, men derimod kontingentet derudover. Staten ville sparer det, der svarer til 12,5 IC4 toge… Om året!

 

Læs også: https://udenfilter.dk/det-frie-valg/

 

Et godt argument

I en tid hvor regeringen er helt oppe at kører over, at man efter de nye afgiftsregler, kommer til at betale en hel 5´er mindre, end hvad man gør nu, FOR EN HEL KASSE ØL, vil dette nye fradragsforslag på det faglige kontingent, revolutionere.

 

På ganske kort tid vil det famøse IC4 tog-projekt, være betalt af, og velfærdsstaten Danmark godt kørende igen…

 

Nej, Selvfølgelig vil den ikke det, men det er et skridt i den rigtige retning, for fair og lige behandling.

 

Vi tager ansvar

Vi sikrer samtidigt også at de overenskomstbærerne fagforeninger, der med deres områdeoverenskomster understøtter og videre udvikler uddannelsessektoren inde for dansk erhvervsliv, og derpå holder konkurrenceevnen skarp.

 

De rigtige pampere!

I Krifa alene, er der ca. 120.000 ”kunder” der kører på frihjul. De yder ingen bistand til den områdeoverenskomst de nyder godt af, og plejer at forsvare deres nasse ri med: ”jamen, der er frit fagforeningsvalg…” eller ”jeg forhandler sgu da min egen løn…”

 

At man overhovedet har samvittighed til at snylte på andre kollegers ejendomsret, er direkte

u kristent, usolidarisk og top nedderen!

 

Læs også: https://udenfilter.dk/hvem-skal-hjaelpe-dig-med-pensionen/

 

Noget for noget

Derfor mener vi i 3F Ungdom, Region Sjælland, at en hver fagforening som bidrager til samfundets udvikling og konkurrence evne, skal have muligheden for, at deres medlemmer kan trække det resterende fagforeningskontingent fra, der kommer udover de 3.000 kroner årligt.

 

Når man får befordringsfradrag til og fra arbejde, kan man jo heller ikke trække de første 24 km. fra …

 

Om man er en fagforening med gul, grøn, blå eller rød forbundsfarve, ændre det ikke på, at man som udgangspunkt skal klare sig selv, så vidt muligt.

 

Læs Også: https://udenfilter.dk/vi-har-sejret-igen/

Kommentarer