Hulubulu Tulle hvor er du henne?

Kære Kristian Thulesen Dahl.

Først og fremmest stort tillykke med det flotte valg. Wauw 21.1 % 741.746 stemmer til jeres parti og 57.371 personlige stemmer til dig. Det er virkelig imponerende. Sådan et valg giver ansvar.

Jeg må hellere indrømme med det samme, at jeg er en af de der ræverøde sataner, der allerede er blevet bedt om at slappe af, lade være med at klynke eller lade være med at komme med tomme påstande, men jeg mener stadig at DF er nødt til at stå ved den tillidserklæring danskerne har givet jer.

Skulle jeg finde en trøst mod, at I er blevet så store, så er det netop, at jeg håber I vil holde Lars i ørene. Det trøster mig, at I netop gerne vil det offentlige. Så I kan være med til at forhindre nulvækst. Alligevel får jeg en knude i maven, ved at tænke på, at I netop var nogle af dem, der var med til at spise på en vis restaurant, for at støtte ejeren, i stedet for at kæmpe for ordentlige forhold til hans medarbejdere, hvor I blandt andet også var med til at stille forslag om begrænsning af konfliktretten. For at vise, det ikke bare er tomme påstande, kan du jo passende læse beslutningsforslag 92 fremsat i folketinget den 12 06 2012.

Det giver mig ligeså en knude i maven, at tænke på at I allerede for fem år siden, var dem der gav et mandat til at ændre dagpengesystemet i bytte for grænsebomme.

Apropos grænsebomme. Jeg har indtryk af, at I er parate til at give afkast på lønmodtagernes sikkerhedsnet, bare I igen får de grænsebomme igennem. Det til trods for at erhvervslivet ytrer bekymringer, og at de blå borgmestre i Sønderjylland også er imod, men jeg kan selvfølgelig tage fejl.

Jeres ufravigelige krav, eller generelle krav, er åbenbart heller ikke så vigtige mere. Selvom DU sagde på selve valgaftenen, at I selvfølgelig ville holde, hvad I lovede.

Kære Kristian.

Jeg håber virkelig, du gør min frygt til skamme. At I vælger at holde fast ved jeres løfter og beviser at I ikke bare var gode til at råbe højt. Stå nu fast og vær jeres ansvar bevidst.

Kommentarer