De første skridt

Hej jeg hedder David Rosenqvist og jeg vil fortælle lidt om mig selv og om hvorfor jeg nu har valgt at være en af de første 20 der skal til at skriver herinde på udenfilter.dk.

Jeg er 37 år og far til 2 drenge på snart 2 og 8 år. Gift med min dejlige kone Carina og vi bor i Ølsemagle.

Lidt om mig selv, jeg blev udlært klejnsmed i 1996 i et firma der ikke behandlede lærlinge særlig godt så man kan vel godt sige at allerede her blev der sået et meningsdanner frø. Et år efter endt læretid skiftede jeg firma til der hvor jeg er i dag og her har jeg været i forskellige afdelinger men 1 ting har været fællesnævner med alle de forskellige ting jeg har lavet, nemlig mennesker. Jeg har altid haft at gøre med mennesker om det har været som kontrollant for en kvalitetsafdeling eller om jeg har været supervisor på en site i Indien.

Efter ca 12 år i firmaet skete der så en af de ting som virkelig har ændret mit liv (ud over at få børn og blive gift selvfølgelig) jeg blev valg som tillidsrepræsentant. Dette gjorde at jeg på en helt anden måde blev introduceret til det faglige fællesskab og her tænker jeg især på Metal skolen Jørlunde som skal have en stor tak for det den gør, nemlig at hjælpe med at klæde tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og hvem der nu ønsker at kommer på skolen, på til de opgaver der nu dumper ned i ens skød.

Efter 3 års som tillidsrepræsentant bliver jeg valgt til fællestillidsrepræsentant og bliver også valgt ind i bestyrelsen for industri og byg i metal hovedstaden og senest nu som faglig meningsdanner i samarbejde med LO og Cevea.

Det var ligesom min bagrund for at sidde her og man kan jo kalde det selve fødslen og nu skal jeg til at lære at gå.

Kommentarer